Як писати Cover Letter на Upwork? | BeEnglish

Як писати Cover Letter на Upwork?

01

04 / 2021

5042

Категорії: English for IT, Language of Business

Якщо Ви зареєструвалися в Upwork, є усі підстави вважати, що Ви вже встигли погуглити усі можливі версії супровідних листів, перекладених на English. Але Ви все ще не знаєте, що це таке і як все конкретно подати? We are happy to help!

Що таке супровідний лист?

План написання супровідного листа

Приклад супровідного листа для Upwork

Англійські фрази і вирази для супровідного листа на Upwork

Що таке супровідний лист?

Супровідні листи ваша відповідь на проект замовника. З цієї миті зав’язується спілкування з вірогідним клієнтом і ваша подальша співпраця.
Часто люди не приділяють достатньої уваги для написання супровідних листів для роботи на Upwork, але це дуже важливо для вивчення бізнес англійської. Зазвичай це просто підготовлені фрази і стандартний template, які жодним чином не вражають. Давайте ж розглянемо як написати cover letter for upwork, яке принесе свої плоди і окупиться надалі. Ваше головне завдання- виділитися серед безлічі конкурентів і довести, що тільки Ви гідні цієї вакансії для виконання цього замовлення.

Керуючись нашими порадами, Ви зрозумієте як правильно писати cover letter на upwork, а на online курсах англійської зможете самостійно опрацювати усю структуру, відштовхуючись від ваших бажань. Всього за декілька речень Вам треба показати замовникові, що Ви:

  • Легкі і прості в роботі
  • Ви розумієте проблему і знаєте рішення
  • Не допускаєте форс-мажорних обставин
  • Готові і зацікавлені заповнити заявку до кінця

Отже, зараз розберемося how to write a cover letter upwork. Варто розуміти, що замовник не прийшов з Вами поговорити, тому поважайте чужий час.

  • Розпочніть з простого і лаконічного “Hello”!. Ви можете використати скорочення “Hi!”. Але краще перестрахуватися, оскільки Ви не можете знати реакції конкретного клієнта. Далі розкажіть про свою вже виконану роботу в тій же темі і обов’язково дайте посилання. Якщо у вас ще не було досвіду, обов’язково вкажіть, що готові зробити тестовий платний зразок.
  • Напишіть про свої наміри, покажіть, що Ви хочете допомогти замовникові виконати його завдання якнайшвидше і ефективніше.
  • Розподіліть роботу на частини і запропонуєте виконати тестову частину. Але не пропонуйте виконати такий зразок безкоштовно! Це не професійно, краще запропонуйте роботу без передоплати і за нижчою ціною за тестову версію.
  • Відразу напишіть вартість і терміни. Врахуйте зміни, що вносяться вами, це допоможе уникнути ризиків і замовник буде впевнений в результаті.
  • Не бійтеся ставити запитання. Так клієнт побачить вашу зацікавленість і готовність працювати на результат.
Читайте також:
Англійська Для Фрилансерів - Необхідність?

План написання супровідного листа

Супровідний лист мало чим відрізняється від звичайного листа. Давайте подивимося, як написати perfect cover letter for Upwork і з яких частин воно складається:

Introduction
Головна мета ‒ зацікавити споживача і зробити так, щоб замовник прочитав ваш лист до кінця.
Привітайтеся “Dear Mr. чи Dear Ms”., якщо Ви не знаєте ім’я замовника, Ви можете використати “Dear Recruiting Team”. Потім напишіть, як Ви дізналися про посаду і на що претендуєте.

Main Body
Це найважливіша фаза листа, тут треба вказати, чому Ви хочете працювати в цій компанії, вказати свої skills, experience і чому Ви підходите на цю посаду. Не хваліться своїми навичками і не лестіть компанії. Перерахуйте факти про себе і досягнення на минулій роботі.

Conclusion
У кінці letter треба ще раз підштовхнути клієнта покликати вас на співбесіду. Вкажіть, в який час вам буде зручніше зустрітися і чекайте цієї зустрічі. Не забудьте вказати свої контакти для зв’язку.

Приклад супровідного листа для Upwork

Варто відмітити, що кожен example of cover letter for upwork має бути унікальним і індивідуальним для кожної роботи, тому дати на усі випадки життя sample досить складно. Але, наслідуючи усі вищеперелічені критерії, ми надаємо приклади cover letters for web developer, agency and designer:

Англійські фрази і вирази для супровідного листа на Upwork

Ми пропонуємо проаналізувати Вам фрази, які допоможуть написати Вам якісний супровідний лист на англійській для IT бірж у тому числі :

  • I would like to know more about job opportunities in – Я хотів би дізнатися більше про можливості працевлаштування в …
  • For more information please see my resume ‒ детальнішу інформацію Ви знайдете в моєму резюме
  • I would be a good fit for this position because ‒ Я б добре підійшов на цю посаду, тому що …
  • I am fluent in ‒ Я прекрасно володію …
  • I have working knowledge ‒ У мене є робочі навички …
  • I am an experienced user ‒ Я досвідчений користувач
  • I have a lot of experience in ‒ У мене величезний досвід в
  • While working in … I became very competent in ‒ Під час роботи в … я став дуже компетентним в
  • I think … one of my strengths ‒ Вважаю … одній зі своїх сильних сторін
  • Among my greatest achievements ‒ Серед моїх найбільших досягнень
  • My main duties ‒ У мої основні обов’язки входили
Читайте також:
ТОП Англійських Фраз Для Спілкування На Upwork

Читайте також:
Email writing in IT company, Lesson 1

Читайте також:
Email writing in IT company, Lesson 2

Читайте також:
Email writing in IT company, Lesson 3

 

З А Г Р У З К А

Pin It on Pinterest