Як Заповнити Профіль В LinkedIn Англійською | Онлайн курс по LinkedIn від BEA

Як Заповнити Профіль В LinkedIn Англійською

10

06 / 2020

2307

Категорії: Interesting to know

А Ви вже зареєстровані в LinkedIn? Сподіваємося, що Ви як мінімум чули про цю професійну соціальну мережу. Так, саме так. Профіль в LinkedIn – ваша електронна візитна картка, резюме і ключ до нетворкінгу. Чи знали Ви, що через LinkedIn можна також знайти роботу або отримати пропозицію про співпрацю? Тому що HRи і рекрутери теж моніторять цю мережу! Тому швидше зареєструйтеся, якщо Ви ще не там. І  заповнити профіль в LinkedIn – не фоточку в Instagram завантажити. Проте дочитавши цю статтю до кінця, слідуючи нашим рекомендаціям, на виході Ви отримаєте ефективний профіль для роботи на двох мовах: українській і англійській.

ПРОСТІ ЛАЙФХАКИ З ВЕДЕННЯ ПРОФІЛЮ В LINKEDIN

ЯК СТВОРИТИ АНГЛІЙСЬКУ СТОРІНКУ В LINKEDIN

ОНЛАЙН КУРС ПО LINKEDIN ВІД BEA

Прості лайфхаки з ведення профілю в LinkedIn на англійській

1. У вас має бути хороша фотографія в профілі, адже це перше що бачать люди. Бажано зроблена професійним фотографом, зблизька, легкою посмішкою і поглядом в камеру. Зверніть увагу на вибір одягу для фото. За бажанням, можна також додати фонове фото, як на Facebook. Це може бути ваш логотип, фото з якогось значимого заходу, колаж з фото ваших робіт і так далі.

2. Правильно зробить оформлення профілю заповнивши усі поля. Це займе якусь кількість часу, але воно того коштує. Сторінка в LinkedIn – це у своєму роді ваше електронне резюме. Приділіть час заповненню і застосовуйте в процесі знання для написання такого роду документів!

Читайте також:
4 Помилки В Резюме IT- Фахівця На Англійській Мові

3. Необхідно зробити ваші контакти в профілі видимими. Не хочете показувати номер телефону? Залиште в доступі адресу електронної пошти. Тоді, якщо ваш профіль висвітиться через пошук в Google, зацікавлені люди зможуть зв’язатися з вами через email. Це можна зробити в налаштуваннях профілю (“Налаштування і конфіденційність”). Розробники, тестувальники і інші спеціалісти можуть також в цьому розділі залишити посилання на свій сайт.

4.  Не нехтуйте розділом з досягненнями. Обов’язково вказуйте свої публікації і отримані сертифікати, пройдений курси і інше навчання, а також мови, якими володієте. Деякі повчальні платформи, як Coursera, надають можливість прямої публікації отриманих сертифікатів про закінчення курсів безпосередньо в профіль LinkedIn.

5.  Відредагуйте URL свого профілю. У посиланні використайте своє ім’я + ваша професія. Наприклад: https://www.linkedin.com/petrshapcopywriter/. На LinkedIn є свій алгоритм, який працює по принципах SEO для Google. Таким чином, використовуючи правильний ключові слова, платформа просуватиме ваш профіль на запит рекрутерів при пошуку кандидатів. Зробити це можна клікнувши в правому верхньому кутку на головній сторінці.

how-to-fill-out-linkedin-profile-in-english

6. Попросіть рекомендації в LinkedIn. Попросіть колишніх і нинішніх працедавців і колег залишити в профілі “відгук” про вашу роботу і навички, даючи оцінку роботи з вами. Таким чином Ви як би підтверджуватимете вказану в профілі інформацію про себе. За умови, звичайно, що рекомендація буде детальною і з прикладами, а не в стилі “він гарний співробітник”.

7. Оновлюйте статус і ведіть стрічку. Ні, не як в Instagram. У стрічку не треба завантажувати фото з поїздки на море. І немає необхідності це робити щодня. Але якщо Ви берете участь в цікавому заході, добилися результатів, опублікували статтю або будете запрошеним спікером на заході, то цим однозначно варто поділитися зі своєю професійною ком’юніті. Будьте цікавими, діліться новинами або ведіть обговорення, головне – в професійному контексті. Знаходячись в пошуку нової роботи – вкажіть це у своєму статусі. Люди з вашого нетворка про це дізнаються і, можливо, посприяють.

8. Бажаєтее, щоб network працював на вас? Розширюйте свою мережу в LinkedIn. Звичайно, йдеться про те, що Ви заводите нові знайомства в житті. Але підтримуєте зв’язок онлайн. Якщо Ви тільки зареєструвалися на платформі – синхронізуйте профіль з поштовим списком контактів. Таким чином Ви дізнаєтеся хто з ваших знайомих вже зареєстрований в LinkedIn і зможете відразу додати в мережу. Додайте в першу чергу колег і працедавців – вони ваш професійний круг. Надалі не забувайте додавати в мережу колег з конференцій, семінарів, спільних проектів або навчання.

Читайте також:
Английский Для Фрилансеров – Необходимость?

Як створити англійську сторінку в LinkedIn

Слідуючи чек-листу нижче від команди BEA, Ви зможете легко створити ідеальний англомовний профіль в LinkedIn. Наполегливо рекомендуємо заповнювати профіль на англійській, або зробити його двомовним. Це необхідно оскільки для англомовної аудиторії на даний момент більше пропозицій. Таку опцію Ви знайдете тут:

how to fill out linkedin profile in english

Отже, перейдемо до заповнення розділів. Не забудьте вказати прізвище і ім’я як в резюме і офіційних документах. Ви завантажили фотографію профілю (з фоновою обкладинкою за бажанням) і переходите до письмової частини.

Крок №1. Пишемо Headline – в декількох пропозиціях Ви говорите про те, хто ви і чим займаєтеся. Вказуючи місце роботи і посаду, рекомендуємо використати ключові слова. Тут доведеться бути коротким, і в міру креативним, щоб ваш headline притягував увагу.

headline linkedin english

Крок №2. Вкажіть загальні відомості про себе (Summery). В цьому розділі розповідаємо про себе, як фахівця, про свій досвід і навички.

summery linkedin english

Крок №3. Experience – ключовий розділ профілю. Цей розділ пишемо за правилами оформлення резюме : важливий не стільки робочий процес, скільки конкретні результати яких добилися на посаді. Не ускладнюйте текст складними граматичними конструкціями. Для отриманого досвіду і результатів роботи використовуйте Past Simple. Говорячи про навички і вміння – Present Simple. Як і в резюме, краще не вживати більше 2х різних часів і пасива (Passive Voice).

experience linkedin english

Крок №4. Вказуємо свої навички і їх підтвердження (Skills and Endorsements). Не забуваємо про алгоритм LinkedIn і SEO оптимізацію за ключовими словами.

Skills and Endorsements LinkedIn

Онлайн курс LinkedIn англійською від BEA

Бажаєте привертати увагу HRів і легко знаходити роботу? Тоді запрошуємо вас на наш онлайн-курс від команди BEA! У ньому Ви знайдете покрокову детальну інструкцію для заповнення свого профілю в LinkedIn англійською. Ми разом з вами пройдемо кожен крок і розповімо як це зробити правильно англійською, і привабливо для рекрутера. В результаті Ви отримаєте робочий профіль, таким, яким він має бути! Все що треба зробити – пройти за посиланням і почати онлайн навчання з англійської не відкладаючи. А якщо Ви тестувальник, то пропонуємо пройти наступні три заняття:

Читайте також:
QA Test Documentation In English

Читайте також:
The Art of QA Demo in English

Читайте також:
QA Conflict situations in Email

 

З А Г Р У З К А

Pin It on Pinterest