Грані і Незвичайні Слова на Англійській Мові з Перекладом

Гарні і Незвичайні слова Англійською Мовою

31

08 / 2021

5510

Категорії: English language, Interesting to know, Поради від BEA

Чи рахуєте Ви англійську мову гарною? Англійська мова саме швидко розвинута мова у світі з великою кількістю дивних, рідкісних, незвичайних, але дуже красивих і цікавих слів, у яких можуть бути самі незвичайні значення. Незвичайні слова в англійській роблять нашу мову більше Advanced, а завдяки красивим словам на англійській наша мова здається більше мелодійною і цікавою.

Варто відмітити, що ми вже розповідали про ambigious word in English з перекладом, які використовуються в англійській мові в протилежному значенні і іншим сенсом.

Сьогодні ж ми хочемо поділитися з Вами списком незвичайних слів на англійській мові з перекладом, що складаються з іменників, прикметників і не тільки.

UNIQUE NOUNS
UNIQUE ADJECTIVES
НАЙДОВШІ СЛОВА В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ
СУПЕР НОВИНКИ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ
АНГЛИЙСКІ СЛОВА, ЯКИХ НЕМАЄ В УКРАЇНСЬКІЙ

Unique nouns

По дослідженнях відомого лексиколога Wilfred J. Funk виділяються наступні самі незвичайні і красиві іменники на англійській. Зауважимо, що більша кількість слів пов’язані з флорою і фауною:

красиві англійські іменники

Варто відмітити, що цікаві і красиві слова на англійській мові, можуть бути такими тільки з вашого особистого сприйняття. Вони можуть бути короткими або ж навпаки, дуже довгими, але цікавими і такими, що запам’ятовуються для вас!

Читайте також:
Як Вчити Слова Англійською Мовою? Поради від Викладача Школи BEA

Unique adjectives

Також, в англійській існує величезна кількість прикметників, вони нам потрібні, щоб зробити нашу мову трохи цікавішою і барвистішою, а також, щоб описувати людей, явища, предмети.

унікальні прикметники в англійській

Найдовші слова в англійській мові

Також, англійська відрізняється від інших мов, своїми дуже цікавими словами, які можуть містити від 19 букв до 45, значення яких може бути не завжди зрозумілим і неправильно використовуваним. Це дуже унікальне явище і навряд чи звичайна людина зможе такі слова прочитати без транскрипції.

найдовші слова в англійській

Супер новинки в англійській мові

Як ми вже говорили раніше, англійська мова не стоїть на місці і мало не щодня з’являються нові слова в словниках. Саме тому вивчити мову повністю один раз і на все життя не вийде!

новинки в англійській мові
Якщо Ви вживаєте ці слова вже є у вашому арсеналі, то можете гордо стверджувати, що Ви знаєте сучасну англійську.

Англійські слова, яких немає в українській мові

Існує ряд слів, яких ніде не знайти, окрім англійської мови, виходячи з культурних аспектів. Ці слова вже щосили впровадилися в мову Native Speakers, давайте ж розглянемо, щоб бути в темі:

англійські слова, яких немає в російській
Тепер Ви знаєте самі незвичайні і красиві слова в англійській мові. А також, можете з легкістю здивувати вашого співрозмовника кількістю букв в слові і новими словами. Використайте нові і цікаві слова на англійській, щоб урізноманітнити вашу мову. Не забувайте, що англійська мова любить, коли її вчать регулярно, тоді Ви точно зможете підкорити усі вершини! Щасти!

Читайте також:
7 Слів Англійської Мови, Які Ви Вимовляєте Неправильно

 

З А Г Р У З К А

Pin It on Pinterest