Бізнес Діалоги Англійською | BeEnglish

Бізнес Діалоги Англійською

16

12 / 2021

4194

Категорії: English language, Interesting to know, Поради від BEA

Чи правильно Ви проводите бізнес діалоги англійською? Для сфери business дуже важливо правильно складати діалог, щоб ваші колеги, потенційні роботодавцю або клієнти розуміли вас. Наші курси бізнес англійської можуть допомогти розібратися Вам з цим і не допускати помилок у такій важливій темі. У цій статті ми хочемо розібрати з вами різні бізнес dialogues англійською мовою з перекладом, а також прослухати короткі аудіо.

ДІАЛОГ НА АНГЛІЙСЬКІЙ БІЗНЕС ЗУСТРІЧ
ДІАЛОГ АНГЛІЙСЬКОЮ ДІЛОВОЇ РОЗМОВИ ПО ТЕЛЕФОНУ

Діалог на англійській бізнес зустріч

Знайомство на бізнес зустрічі один із найголовніших етапів на початку роботи. Внизу ми пропонуємо відео розмови. Ви можете познайомитися з перекладом для кращого запам’ятовування основних моментів, в свою чергу, діалог підійде для всіх рівнів володіння англійською, в тому числі і для pre-intermediate. Але якщо у вас виникнуть труднощі з розумінням якихось слів, Ви завжди можете включити субтитри.

Переклад:

Tony: Всім привіт. Тім і Мелінда спізнюються. Але ми маємо багато зробити, тому ми повинні почати. Джейсон, чи не могли б ви зробити протокол (запис) сьогодні?

Jason: Так, звичайно, Тоні. Немає проблем.

Tony: Дякую. Гаразд, давайте попрацюємо.

Першим на порядку денному сьогодні, Керрі, чи не могли б ви повідомити нам останню інформацію про маркетингову стратегію нашого нового напою Ginger Cola?

Carry: Так, Тоні. Отже, ми вирішили уявити нову імбирну колу як оздоровчий та енергетичний напій.

Tony: Чудово! Думаю, це буде наш великий успіх.
Немає причин, через які він не повинен бути переможцем.

Він має чудовий смак, він корисний і містить дуже мало калорій. Ідеально підходить для тренувань.
Давайте це зробимо наступним енергетичним напоєм Red Bull.

Carry: У нас ще є деякі справи, але ми плануємо залучити потужного нападника з японської бейсбольної ліги як підтримку знаменитостей. Нам ще доведеться опрацювати деякі деталі, але ми думаємо, що він ідеально підходить.

Tony: Чудова ідея.

Що ж, давайте виділимо більше часу на наступній зустрічі, щоб детальніше вивчити те, що ви запланували. Звичайно, це дійсно важливо, але нам є про що поговорити на зустрічі.

Carry: Добре, Тоні. Тоді готовий уявити всім.

Tony: Давайте перейдемо до наступної теми. Я розіслав список дій, щоб кожен із вас міг подивитися на нього. Він включає наступні заклики до дії, які нам потрібно адресувати для майбутнього благодійного Walkathon. Давайте візьмемо кілька хвилин та розглянемо ролі кожного. Для нас це дуже важливе. Ми маємо повертати спільноті.

Carry: Я не можу з цим погодитись. Це було головним у нашому порядку денному, і ми висунули кілька досить новаторських ідей. Дозвольте мені почати, якщо решта не заперечує?

Читайте також:
Телефонна Розмова На Англійській - Що Треба Знати

Діалог англійською ділової розмови по телефону

Переговори можуть відбуватися і по телефону, а щоб краще розуміти важливі аспекти, ми даємо приклад такої ділової бесіди нижче. Важливо пам’ятати, що незважаючи на спосіб проведення розмови, офіційно діловий стиль повинен завжди бути присутнім.

Переклад:

Secretary: Доброго ранку, Chic Boutique! Чим можу вам допомогти? Хто дзвонить, скажіть, будь ласка?

Joan: Це Джон Райт із International Fashion Supplies.

Secretary:Вибачте, я не почула ваше ім’я.

Joan: Джон Райт. Це W.RI.G.H.T.

Secretary: Добре, містере Райт. Я намагатимусь Вас з’єднати з ним. Боюся, лінія зайнята, чи не хочете ви втриматись (почекати)?

Joan : Чи можу я залишити повідомлення?

Secretary: Звісно.

Joan : Не могли б ви повідомити містера Моргана, що наша остання поставка затримується і що 300 замовлених ним суконь повинні прибути наступної п’ятниці.

Secretary: Замовлення одягу відкладено… прибуду наступної п’ятниці.

Joan: Так, і чи не могли б ви попросити його передзвонити мені, як тільки прибуде посилка?

Secretary: Звісно. Чи могли б ви дати мені ваш номер?

Joan: Так, 01632 96099 4.

Secretary: 01632 96099 4.

John: Так, так. Дякую за вашу допомогу. До побачення.

Secretary: До побачення

Прослухавши діалоги на бізнес тематику, чи то діалог англійською ділові переговори, чи діалог англійською ділова зустріч, Ви зможете поповнити словниковий запас, так як у бізнес сфері є свої унікальні ідіоми та висловлювання. Таким чином, зможете зрозуміти з якою інтонацією і в якій послідовності подається важлива інформація.

Якщо ж Ви хочете покращити ваші знання про бізнес переговори або дізнатися як правильно підготуватися до них, наша школа BEA пропонує онлайн навчання співробітників на бізнес тематику, де Ви зможете дізнатися все про business english і як його використовувати.

Читайте також:
Проводимо Перемовини Англійською: Корисні Фрази

 

З А Г Р У З К А

Pin It on Pinterest